Followers

Tuesday, 6 March 2012

Child Skill Development

Selamat pagi semua, harap semua sehat2 belaka. Huh office nie memang sejuk betui. Dah beku dah nie. Cuma salji jerk tak turun lagik. Hehehhehe..

Yeay tahun nie Cik Husben belanjer Android phone untuk Alin sempena 4 tahun mendirikan tumahtangga. Hadiah nie Alin dapat awal sikit tarikh sebenarnyer 15 Mac. Sebab cik husben dah tak sabor nak membelinyer. Hehehheheh. Alin pon seronoklar jgk sbb bole surf internet terus dari phone tue. Nak tgk blog pon bole terus jerk dari situ. Selain daripada itu phone tue bukan tuk mama jerk. Tapi telah dikongker oleh anak dara Alin nie. Kalo nampak jerk alin pegang phone mulalar die macam cacing kepanasan nak gamelar nak dgr lagular.

Tapi ok jgk untuk development skill die sebab macam2 bole beli kat dalam application blackmarket. Bole main puzzle, kenal huruf, sebut perkataan. Bagus untuk anak mama, nanti anak mama cepat pandai dan tak boring belajar. Tapi pelikkan anak kiter2 nie memang cepat sangat tangkap. Kalo puzzle tue cepat jek siap. Alin ada jgk snap gambar Farisha masa main puzzle. Jom kiter tgk gambar nak celoteh banyak pon tak bestkan.... Tapi sebelum tu jom tgk anak dara Alin yang semakin membesar tue...


Ok nielar anak dara Alin yang semakin membesar. Pengemar bunga... gambar selingan dulu.

Cenyum nader2. Hehehhe...

Ok mula2 tarik bentuk yang berwarna masuk ke bentuk yang sesuai. Baguskan untuk Child Skill Development Bagus jgk papa belikan tuk mama bole jgk ajar farisha.

Ok Macam nie caranyer masukkan bentuk ke dalam bentuk yang sesuai. Selain tu bole kenal2 warna.

Ok dah siap, siap ada suara perempuan cakap CONCRETE MIXER.... bagus kan? Terpegun alin sebab farisha boleh siapkan task tersebut. Memang kagumlar. Alah budak sekarang memang cepat belajar teknologi2 terkini nie. Kalo dulu Alin komputer pon tak tau. hehehhehe...  

4 comments:

  1. bestnyer dpt tepon baru dik...
    jeles tau akak... awak nyer anni 15 mac yek, akak 26 mac... hehehhe boleh smbut sma2 nih

    budak zmn skrg nih kadang lg celik it dr kite heheheh

    ReplyDelete
  2. kak dana: A'ah 15 mac .heheheh yerlar bole sambut sama nieh....
    teringat ayam rosmary akak. yum.yum.yum... hehehehhe

    budak zaman memang cepat celik ajar sekali terus jerk dapat.

    ReplyDelete
  3. beshnya dpt henpon baru.. hehe.. anak2 skrg memang advance kan sis.. cepat je pandai sesuatu tuh..

    ReplyDelete
  4. ct rahani: org nak bagi jangan ditolak ambik jerk. Hehehhehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...