Followers

Wednesday, 28 December 2011

Farisha Dapat Baby Baru

Hah biler mama pregnant!!!



Biler Mama Bersalin?


Cer teka.


#

##

#####

####

####

###

Jeng... Jeng...



hehehehheheh.... Mama belikan baby express tuk farisha. Siap ada botol susu tuk baby lagi... Pasnie bole tlg mama jaga baby ek... Praktis dulu...

Jom Layan Pict Baby Baru Farisha @ Kawan Farisha




Farisha n Baby




Nielar kawan baru Farisha! Farisha cakap terima kasih Mama....

Friday, 23 December 2011

Dinner Office, Shila Amzah

Herm dah lama betul tak menulis di blog. Banyak betul perkara nak difikirkan akhir tahun ini. Memang sungguh susah nak pikirlar.... Aper pon tglkan dulu yang itu mari kiter cuci mata masa alin pegi dinner office pada 13 Dec aritue. Dah lama Alin tak pegi Dinner nie sebab bersalinlar n ada anak kecik kat umahlar (tak sampai hati nak tinggal). Tapi tahun 2011 nie disebabkan Farisha dah besar sikit n BBS setuju nak jaga aper lagi Alin pon amik keputusan nak pergi DINNER kat Hilton Hotel Kuala Lumpur tue. Tema kami tahun nie "Fairy Tale Night". Herm tapi Alin pakai jerk ikut tema sesuka hati Alin, belasah jerklar. 

Ada Shila Amzah tue. Pewittttt.... Hehehehehh.... Suara Shila Amzah nie mmg sedap n powerlar. Tapi satu jerk perangai yer kebudak-budakan sikit. Tapi die mmg ada potensi untuk berjaya....

Hehehhehe, yang paling penting Alin dapat menang hadiah lucky draw yang ke-27. Bertuah jugak ek. Alhamdulilah... bersyukur... (tapi dalam hati nak dapat 1st prize - dapat tv 42 inchi) heheheh...
Jom cuci mata.....

 Dewan Grand Hilton Kuala Lumpur 

Persembahan Menari Puteri Gunung Ledang

Persembahan Shila Amzah

Shila Amzah

Alin n En Husben (Pakai baju kerengganyer)

Officemate Alin , Tasha n Husben

Officemate

Makanan Pertama (Opsss apa yang berasap tue)

Husben yang sangat lapar


Hidangan terakhir. Sedap, Cukup Rasa, Memang sedaplar (heheheh macam Masterchef lar pulak.

Tasha cari STAR kat bawak meja dengan harapan nak dapat lucky table

Sebelum balik posing2 dulu (cik mai jangan jeles)

Reramai

wah Alin dapat lucky Draw no 0416 hadiah yang ke-27

Nielar hampernyer...

p/s: gambar 4 dari atas pinjam dari azlanabdghafar (pinjam ek)... Huhuhu

Monday, 12 December 2011

Filem Ombak Rendu Meruntun Jiwa

Alin dah terjah filem ombak rindu anda bile lagi? Alin pergi dengan member2 hari jumaat lepas. Memang bestlar sebab Alin bole mengalirkan air mata yang mencurah2. Huh sedey sungguh... Walaupun banyak komen yang tak baik bagi filem ini. Tapi Alin rasa filem nie mmg terbaik! Kwn2 tgklar dulu baru komen. Herm kalo orang melayu yang tak sokong cerita melayu dah saper lagi nak sokongkan. Selamat terhibur! (isk...isk...isk..)


 Adira:  Lara Lagi



Hafiz : Untuk Kamu


Tuesday, 6 December 2011

Tentang Dhia! Dhia Mati?

Tentang Dhia mesti orang2 Malaysia tgh demam cerita nie. Alin pon tak ketinggalan. Huhuhuhu... Cerita nie menceritakan tentang perempuan kampung yang alim dan baik yang sentiasa ditimpa malapetaka yang tidak di sangka2. Menjadi bualan orang2 kampung yang tidak baik tentang DHia. Kesian sangat tgk KAMARDHIA nie. Layan lagu tema dulu!



Episod ke-16 Tak disangka2 Dhia mati tiba2. Akibat dengki kianat bakal mak mertuanyer. Huhuhuhu. Siap bergaduh Alin dengan Husben. Yang Alin cakap Dhia tak mati lagi. Yang husben cakap dhia tue mati. Last2 tak mati pon Dhia tue. Yeay Alin menang. Yerlar secara logik pon dah cerita TENTANG DHIA takanlar Dhia mati dulukan! Huhuhuhu. Nantikan cerita Tentang Dhia petang nie. Tak sabar...... Korang raser apa kesudahan cerita nie yerk? Erm entahlar ikut jerklar. 

p: tak puas hati, ader lagi mak mertua yang fikiran kolot siap pakai bomoh2. ishhhh jauhkanlar syirik tue!


Monday, 5 December 2011

JOm Layan OST Ombak RinDu




Best plak lagu nie. Tak dapat tgk lagik movie nie. Pagi2 nie jom layan blues dulu.... layan.....





Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku

Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya ‘tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku

Prosperity Burger MCD Sudah Kembali

YumYumYum Kawan2 Aper lagi mari kiter serbu MCD.
Burger Prosperity MCD sudah kembali.
Yerlar dah tema pon HAPPINESS kan?

Burger yang release tension.... (Lega)
Jom Cuci Mata Siket... Layan...
pstttt esok nak layan dengan Momma AA

HapPiness
FRiendship
love
satisfaction
Peace
adundancE
shaRing
FamIly
affecTion
JoY

*******




p/s: camner kawan2 sedap tak? nak lagi sedap jom klik sini

Friday, 2 December 2011

Aper Bandar Kajang Banjir?




Tergempar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tadi Alin  tgk berita utama TV3, aper kajang banjir. Teruk nampak yer!!  First tyme banjir besar camnie. Siap Metro Kajang tenggelam lagi! Dalam pon dalam dalam 1 meter jgklar.
Eerm tular tempat bermain Alin masa kecik2 dulu.
Tempat mak n abah shopping moping baju baru kami.
Tempat atuk nenek bawak makan sate. SATE KAJANG. yumyumyum...
Pstttt.. Psttt..
Tue juga tempat lahirku HOSPITAL KAJANG.
Opsss imbau kisah dolu dolu plak.


Kesian tgk mesti banyak kerugian yang ditanggung oleh pekedai2.
Nie  mesti sistem saliran yang tak betul aper lagi sungai besar yang blah belakang tue naiklar air. Bandar Kajang mmg bandar yang sangat padat sekarang nie...
Harap semuanya selamat!!!!! Alamak bagi yang nak shopping weekend nie tak dapatlar nak shopping kat Kajang!!! Jom kiter layan seorang wanita yang terperangkap banjir di kajang petang tadi!!!





Pusat Membeli Belah Metro Kajang yang tenggelam... ihsan google..



Year End Sale 2011


From 15 Nov 2011 (Tue) - 1 Jan 2012 (Sun)

The Malaysia Year End Sale (YES) 2011 is on. Yehaaaa.....  Fuh banyak betui duet diorang nie menyoping! Heheheheh.... Tadi Mama Alin pegi Mid Valley, pegi sana bukannyer apa nak beli hadiah kawen jerk pon, maklumlar bulan 11 n bulan 12 nie bulan kawen. Ramai orang betui macam ulat, tak tahan kepala macam nak pecah n sampai macam nak termuntah pon ader .... Ala nak shopping jgk. Sabar yer mama Alin, sabar sikit jer masa lagi dapat duet.
Nati bole serbu mid valley
SHOPPING....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...