Followers

Friday, 23 December 2011

Dinner Office, Shila Amzah

Herm dah lama betul tak menulis di blog. Banyak betul perkara nak difikirkan akhir tahun ini. Memang sungguh susah nak pikirlar.... Aper pon tglkan dulu yang itu mari kiter cuci mata masa alin pegi dinner office pada 13 Dec aritue. Dah lama Alin tak pegi Dinner nie sebab bersalinlar n ada anak kecik kat umahlar (tak sampai hati nak tinggal). Tapi tahun 2011 nie disebabkan Farisha dah besar sikit n BBS setuju nak jaga aper lagi Alin pon amik keputusan nak pergi DINNER kat Hilton Hotel Kuala Lumpur tue. Tema kami tahun nie "Fairy Tale Night". Herm tapi Alin pakai jerk ikut tema sesuka hati Alin, belasah jerklar. 

Ada Shila Amzah tue. Pewittttt.... Hehehehehh.... Suara Shila Amzah nie mmg sedap n powerlar. Tapi satu jerk perangai yer kebudak-budakan sikit. Tapi die mmg ada potensi untuk berjaya....

Hehehhehe, yang paling penting Alin dapat menang hadiah lucky draw yang ke-27. Bertuah jugak ek. Alhamdulilah... bersyukur... (tapi dalam hati nak dapat 1st prize - dapat tv 42 inchi) heheheh...
Jom cuci mata.....

 Dewan Grand Hilton Kuala Lumpur 

Persembahan Menari Puteri Gunung Ledang

Persembahan Shila Amzah

Shila Amzah

Alin n En Husben (Pakai baju kerengganyer)

Officemate Alin , Tasha n Husben

Officemate

Makanan Pertama (Opsss apa yang berasap tue)

Husben yang sangat lapar


Hidangan terakhir. Sedap, Cukup Rasa, Memang sedaplar (heheheh macam Masterchef lar pulak.

Tasha cari STAR kat bawak meja dengan harapan nak dapat lucky table

Sebelum balik posing2 dulu (cik mai jangan jeles)

Reramai

wah Alin dapat lucky Draw no 0416 hadiah yang ke-27

Nielar hampernyer...

p/s: gambar 4 dari atas pinjam dari azlanabdghafar (pinjam ek)... Huhuhu

6 comments:

  1. hehe....jelesnye ...xdapat join....

    ReplyDelete
  2. wahaaa bestnyer... akak sejak keje gomen takde penah pg dinner minner pun alin oi... syok nyer kalu dpt gi dinner2 nih... alin keje kt ne yek... best tul ada dinner kt hotel2 gitu

    ReplyDelete
  3. wahhhhh... baru nak upload yer.. hehe.. best2.. alin dpt lucky draw.. i, byg starnyer pun x nmpk...

    ReplyDelete
  4. cik mai: takper taun depan kiter pegi sama yer. mane tau dapat TV ker kan! huhuhu.

    ReplyDelete
  5. norhidana: akak! Tiap taun kami memang ada dinner cuma alin jerk dah lama tak pegi. taun nie tgk anak dah besar bolelar pegi. Alin keje kat badan berkanun. Ok jgk sesekali menghiburkan hati kan!

    ReplyDelete
  6. Momma AA: huhuhuhu. tular hari jumaat tue boring giler tue yang upload pict tue. yang paling best pict you cari star tuelar! heheheheh. chomei... taun depan u nak pegi tak? nati i bagi aura menang lucky draw. hehehehhehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...