Followers

Tuesday, 17 April 2012

Doctor Farisha


Jeng... Jeng... nielar anak mama yang tengah sibuk merawat baby die yang sedang demam. Farisha sekarang 2 tahun 11 bulan dan bulan 5 (4 Mei 2012) nanti naiklar 3 tahun.... Huhuhhu. kejap jerk kan.... Macam2 dah tahu, tapi asyik nak tgk cd berulang2. Herm tanyer org lain masa umur nie memang suker tgk cd ulang2. Takperlar nati mama gaji mama beli DVD player khas untuk farisha yer. Farisha nie memang tak suker bender yang sama dan cepat boring. Kadang2 puas fikir nak suruh die main apa.... 

Farisha baru jerk baik demam. Kalo batuk memang teruk sampai kene amik gaslar nak clear kan dada. Allhamdulilah sudah sehat sekarang. Harap anak mama sehat yer... Tahun nie mungkin sambut besday Farisha di rumah neneknyer. Jemputlar semua yer. Nanti alin buat kat jemputan... Heheheheh...

Sunday, 8 April 2012

Bapak Borek Anak Rintik

Hye salam Isnin semua, cuba perhatikan gambar di bawah. Apa yang Farisha ikut papa die?


Hehhehehe. Tang kakilar tue. Sekarang Farisha memang stage mengikut semua gerak geri papa n mama die. So janganlar buat bukan2 or kata bukan2 depan die. Sebab sekarang tgh belajar macam2.... Mula2! Alin tak perasan langsung sebab tgh ralit tgk Anugerah Berita Harian tue... Heheheh Yeay Aaron Aziz menang. Mungkin tahun nie rezeki die.... Tahniah diucapkan kepada Aaron Aziz...

Huh memang cuti yang paling memenatkan. Farisha demam teruk n batuk teruk sampai tak bole nak bernafas.... Kesian anak mama.... Nak makan pon tak bole, makan jerk asyik muntah... Harap anak mama cepat sembuh yer....

Friday, 6 April 2012

HappY BesDay To Me!




Hye kawan2, selamat petang semua. Semoga sehat selalu. Erm dah lama tak menulis blog nie. Sampai kak dana smslar tanyer alin pegi mana. Bukan apa tuntutan kerja melebihi masa yang ada. Manerlar nak cukup tangan kan. Wah semalam umur ku mencecah 28 tahun. Oh tidak lagi 2 tahun nak 30 tahun. So apa pencapaian kamu pada umur 28 tahun.... Huh susah nak jawab tue....

Semalam teruja sungguh incik husben patutnyer keje malam tapi ambik cuti special tuk celebrate my besday. Best sangat2, raser macam bercinta dulu2 plak coz i like surprise. Hehehhehe.... Incik husben ada msg ptg nak balik semalam " Ok Alin nanti balik kerja siap cantik2 abg nak belanja makan". Pastue alin tanyer, tak keje ker arinie? Pastue incik husben cakap tak keje nak celebrate besday alin lar surprise.....

Lepas balik keje tue, alin terus mandi terus pegi secret receipe kat EON Rawang.... Herm farisha yang lebey... Cam besday die plak. takperlar besday mama besday farisha jgkkan. heheheheh. Jom kiter layan pict....






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...