Followers

Friday, 6 April 2012

HappY BesDay To Me!




Hye kawan2, selamat petang semua. Semoga sehat selalu. Erm dah lama tak menulis blog nie. Sampai kak dana smslar tanyer alin pegi mana. Bukan apa tuntutan kerja melebihi masa yang ada. Manerlar nak cukup tangan kan. Wah semalam umur ku mencecah 28 tahun. Oh tidak lagi 2 tahun nak 30 tahun. So apa pencapaian kamu pada umur 28 tahun.... Huh susah nak jawab tue....

Semalam teruja sungguh incik husben patutnyer keje malam tapi ambik cuti special tuk celebrate my besday. Best sangat2, raser macam bercinta dulu2 plak coz i like surprise. Hehehhehe.... Incik husben ada msg ptg nak balik semalam " Ok Alin nanti balik kerja siap cantik2 abg nak belanja makan". Pastue alin tanyer, tak keje ker arinie? Pastue incik husben cakap tak keje nak celebrate besday alin lar surprise.....

Lepas balik keje tue, alin terus mandi terus pegi secret receipe kat EON Rawang.... Herm farisha yang lebey... Cam besday die plak. takperlar besday mama besday farisha jgkkan. heheheheh. Jom kiter layan pict....






4 comments:

  1. Jawapan kepada soalan Alin "Apa pencapaian pada umur 28 tahun?"

    1. Telah ada kerjaya & boleh bantu mak ayah
    2. Telah ada suami yang baik & anak yg comel
    3. Telah ada rumah & kenderaan sendiri

    Alhamdulillah.. Semoga hidup Alin akan terus dirahmati Allah..

    ReplyDelete
  2. inayus: herm betul tue. alhamdullilah, amin....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...