Followers

Tuesday, 17 April 2012

Doctor Farisha


Jeng... Jeng... nielar anak mama yang tengah sibuk merawat baby die yang sedang demam. Farisha sekarang 2 tahun 11 bulan dan bulan 5 (4 Mei 2012) nanti naiklar 3 tahun.... Huhuhhu. kejap jerk kan.... Macam2 dah tahu, tapi asyik nak tgk cd berulang2. Herm tanyer org lain masa umur nie memang suker tgk cd ulang2. Takperlar nati mama gaji mama beli DVD player khas untuk farisha yer. Farisha nie memang tak suker bender yang sama dan cepat boring. Kadang2 puas fikir nak suruh die main apa.... 

Farisha baru jerk baik demam. Kalo batuk memang teruk sampai kene amik gaslar nak clear kan dada. Allhamdulilah sudah sehat sekarang. Harap anak mama sehat yer... Tahun nie mungkin sambut besday Farisha di rumah neneknyer. Jemputlar semua yer. Nanti alin buat kat jemputan... Heheheheh...

3 comments:

  1. lama tak update blog msti alin bz kan...
    doctor farisha aunty batuk ni nk ubat hehehe...
    bdk2 mcm farisha mmg dh pandai kan... cpt bosan kalu bt bdna yg sama je

    ReplyDelete
  2. doctor farisha..
    saya sakit laa.. saya demam ni.. leh check x? hehe.. farisha budak shomel... mudah2an besar nti jadi doctor ek...

    ReplyDelete
  3. memang betol la budak2 suka tgk cite ulang2..mainan pun sama,sentiasa nk beli yg baru..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...