Followers

Sunday, 20 January 2013

Ahad Yang Lembik

Hye salam Isnin semua.Kesihatan hari nie ok. Huh tapi semalam memang flat teruslar. Nak bangun pon tak larat. Selamat semalam hari ahad. Tapi macam tak bestlar pulak kan. Kesian kakak farisha tak terlayan. Last2 main2 guling2 kat katil jerk ngan kakak farisha. 



Semalam bangun2 jerk, Penin giler. Pastue turun bawah, tak lama tue terus muntah kuning. Nak makan pon tak lalu, paksa masuk pon tak tertelan. Pastue mulalar jadi macam panda kira bintang di siang hari. Statik jerk baring kat sofa tue. Pastue terasa lapar makan pulak kueh keria tak sampai beberapa minit muntah lagik. Huh kali nie memang alah sungguhlar. Huh bilerlar nak abes semua nie. Dah 3 bulan Alin tak masak. Kalo Alin masak jerk mulalar macam ayam berak kapur kepala berpusing2. Bukan nak kata masak sendiri jiran masak pon raser nak pengsan. Sebab tak tahan bau masak tue.

Haraplar semua nie berlalu dengan cepat. Rumah pon aritue cik husband dah kemaskan. Tapi yg kelakar yer biler kiter buat sepah sikit mulalar nak naik angin. Yerlarkan baru tau penat kemas rumah kan?. Sebelum nie tak kisah pon sepah2 barang die sendiri. Biler dah kemas sendiri baru tau penat, tue mula nak naik angin biler kiter plak sepahkan barang. Sebenarnyer sajer jer nak uji... keh.keh.keh... TQ en Nazim. Awak memang sungguh baik dan paham kenapa sayer jadi macam nie... Awak memang Chenta Hati Sayer....


Pregnant kali nie memang macam2 bende yang tak bole. Kalo nak kater mengada2 pon ader. Tapi entahlar. Biasalar tue org mengandungkan. Memang camtue. Doctor memang bagi macam2 vitamin kat Alin yang kecik ada yg besar ada. Tapi semua tak lalu. Biler makan jerk mulalar nak penin n muntah. Tapi ku gagahi jua dengan memakan Obimin Plus. Jadilar tuk anak ku tersayang di dalam perut nie. Harap baby ku nie sehat di dalam kandungan ku ini. Amin...

Nielar vitamin yang doctor kasi tapi makan Obimin Pluz jerk... Maaf doctor tak lalu nak muntah...


*Arinie 13 Minggu 4 Hari Kandungan Ku...

Thursday, 17 January 2013

Mode: Mabuk

Hye semua. Salam tahun 2013. Huh dah lamer sungguh tak berblog... huhuhu. maklumlah sekarang mode mabuk.... Semuanyer tak larat n malas nak layan. Alhamdullilah keluarga kami akan bertambah tahun nie.
Suker betul Farisha ader baby....


*Hu3. Tahun nie belum hantar kakak Farisha ke sekolah sebab die cakap tak nak sekolah icha nak tido... Adoilar... kuat betul budak nie tido..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...