Followers

Sunday, 7 August 2011

"Contest Baby Cute With Baju Melayu / Kurung"


Yeah! "Contest Baby Cute With Baju Melayu / Kurung" Marilar Ramai2 Join. Lagi Ramai lagi best dapat tgk baby yang cute miut pakai baju kurung n baju melayu... heheheheh sure chomei.. 

1.

Dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim,
Hi uollss, seperti yg dijanjikan dlm entry lepas mama ingin melancarkan satu contest sempena menyambut bulan Ramadhan dan sempena umur anak mama setahun pd 22/08/2011. Ni 1st time mama buat contest. harap2 ade sambutanlah.hihi


Syarat2 Penyertaan
  1. Buat entry bertajuk "Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung" done
  2. Letakkan banner di atas pada entry dan sidebar korang dan link back sekali yer done
  3. Follow blog mamarayyan..wajib tau:) done
  4. Upload sekeping gambar si manja..mesti pakai bju melayu/kurung done
  5. Klu x de anak lg, boleh letak pic anak sedare ke, anak sepupu ke, anak jiran ke (anak sendiri)
  6. Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun pada hari entri ini di tulis. (Umur 2 Tahun anak saya)
  7. Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA ANAK, UMUR ANAK danNAMA IBU (done)
  8. TAG 2 orang rakan dan pastikan diorng tahu k  (done)
  9. Tinggalkan link entry dekat comment box (done)
  10. Tarikh tutup pd 22/08/2011 (ok noted)
Okeh itu jer syarat2nyer...senang jer kan:)


Hadiah berupa Kain Pasang dan Sepasang Baju Baby(kemungkinan besar baju melayu/kurung..sesape yg menang perlu bg size bju anak kt mama k) ..best kan hadiah yg mama nk bg ni..boleh pakai raya nti :p


Ini kain pasang yg akn korng dapat
  Syarat ke-4 Upload sekeping gambar si manja..mesti pakai bju melayu/kurung

GOOD LUCK YER:)



################################################################

"Contest Baby Cute With Baju Melayu / Kurung"


Banner Contest


#




#




#


#



Ok di bawah ini adalah pict princess saya NUR ALYA FARISHA BINTI MOHD NAZIM
 lahir pada 4 Mei 2009 yang sll menghibur hati kami sekeluarga! Inilar picture farisha yang chomei dengan pipi yang bam bamnyer untuk contest! Macam maner raser nak buat menantu tak? Hehehheheh...


4. Upload sekeping gambar si manja..mesti pakai bju melayu/kurung


Nama : Nur Alya Farisha BInti Mohd Nazim
Umur Anak: 2 Tahun
Nama Ibu : Noor Suhailin Binti Mohd Sukhaimi

7. Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA ANAK, UMUR ANAK danNAMA IBU



hehehehhehe.... budak yang suker sangat posing saner posing sini. Tak sabar nak tgu hari raya. Sbb tahun nie farisha dah tahu macam2 dengan yang becoknyer tue. Heheheh. mesti banyak keletah dan aksi yang kelakar dan menghiburkan die buat. Wah taun nie die dah tahu apa itu duet, mesti dier  seronok dapat kumpul duet raya! ;)

8. TAG 2 orang rakan dan pastikan diorng tahu k  : Ok saya nak tag CIK MAI dan ARILAREEFA

Dibawah ini adalah sekadar gambar hiasan untuk tatapan kawan2. Aksi farisha sebelum nak sertai contest Baby Cute With Baju Kurung nie. harap Terhibur...  At last gambar diatas dipilih yang terbaik untuk contest ini! Harap2 Farisha Salah seorang yang terpilih. amin...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...