Followers

Friday, 3 August 2012

Baju Farisha Dah Siap



Hye Kawan2 sehat ker semua. Macam mana persiapan hari raya. Mesti semua tgh sibuk pilih nak pakai baju aper tuk  hari raya! Kami tahun nie tema merah. Merah terang benderang. Wakakakka...

Erm baju dah siap... Adeh Alin mulalar nak mengedik nak letak manik. Sebab cam terasa kosong plak kan. Tadi tgk2 kat youtube nak pilih design mana. Pastue member cakap die ada buku buat manik. Wow rayer tahun nie mama akan buat manik kat baju tuk anak mamalar. huhuhuu. Nantikan yer. Jadi ker tak? Berdebarlar pulak sebab dah lama tak pegang jarum.

Hati nie terasa gudah gulana jerk di sebabkan hari isnin ader pertandingan nasyid. First tyme buat kat tempat kerja nie. Huh semangat sungguh, tapi saingan tak kurang hebatnyer juga. Haraplar menang. hehehheheh. perasan.... Tapi kalo dah masuk pertandingan mesti semua nak menang kan. heheheh nantikan berita terbaik buat group nasyid kami yerk. Oklar chow chin chow dulu. Nak balik umah dan tido (skrg kat office buat kerja boring sebab tak buat apa kat umah).... zzzzzzz...


1 comment:

  1. cantiknyer dia.... letak manik lah dik.... lg comei heheehh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...