Followers

Sunday, 7 October 2012

Biore Pore Pack


Hye salam Isnin semua, jangan malas2 kerja tau. Macam mana weekend best tak? Hu3... Certeka aper kat atas tue... Ala Biore Pore Pack yang dulu sangat glamer utk tanggalkan bintik hitam dah putih. Huh kalo pakai memang puas hatilar. Raser licin jerk hidung. Hohohoho... Al maklumlar hidung tak beraper licin nieh, raser gewam jerk nak picit. Tapi kalo salah picit mularlar nak lebam. Ok untuk selamat daripada lebam jom kiter try Biore Pore Pack nie.

Dulu maser sekolah menengah memang rajin pakai nie. Maklumlar hormon baru nak menjadi2kan. Pastue masuk jerk Universiti tak pakai dah sebab ader salon tuk facial kat bawah kolej kediaman. Huh memang puas hatilar bayar RM10. Buat facial  dan wap muka siap buang bintik hitam n putih. Tapi sekarang terpakserlar pakai biore pore pack balik. Nak buat facial sendiri tak terkejar. Nak pegi kedai mahal. So kembalilar semula kepada Biore Pore Pack. Baru puas hati. Kalo mekap pon tampak licin jek. Hohohoho. Marilar mencuba pasti puas hati... Dah macam sales gurl biore pore packlar pulak. Dulu hanya putih jerk tapi sekarang siap ader kaler itam. 


Ok inilar hasilnyer. Dah beberapa tahun simpan. Rasernyer abes jerk degree mau 5 tahun jgklar. Puas hati rasernyer. Sajer jerk pilih hitam biar bole nampak semua yang tertanggal. Jangan luper cuber result pasti puas hati. :)

p/s: tapi kalo kulit alergik baik2 tau takut tak tahan pula dengan gam ada pada biore pore pack tue..Selamat mencuba..

5 comments:

  1. dah lama tak guna benda alah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alin pon dah lama tak guna... huhu3 Tapi kalo dah guna nak lagik...

      Delete
  2. Macam sakit je bila nk tarik tu...so,sy ambik keputusan utk xpkai bnda alah ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm kalo nak kata sakit. Memanglar sakit sikit. Tapi puas hati... hu3..

      Delete
  3. mcm nk try je... dulu akak penah pakai masker yg cosway jenis yg tnh liat itam cam biore ni lah...msti best sume itam2 tertanggal dr muke...tp nk tanggalkan tu nngis sbb kuat sgt gam nyer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...