Followers

Friday, 5 April 2013

Lagi setahun 3 Series.

Selamat petang semua. Arinie besday alin yg Ke-29, OK. 5 April 2013 tarikh hari lahir ku. Oh tidak lagik setahun nak masuk 30 tahun. Wish tahun nie harap dapat melahirkan anakku yang kedua nie dengan selamat dan harap kami sekeluarga bahagia selalu.



Malam tadi en husbend keje malam. So wish kat telefon n kad sahaja sebagai pengganti diri. Hu3. Siap main sorok2 hadiah lagik suruh alin cari satu rumah. Huhuhu, kelakar n so suprise. Sebenarnyer dah tido dah pukul 12 tue mata memang sll akan tertutup sendiri walaupun di tahan-tahan.. Hu3. Maklumlar kalo mengandung nie memang tak laratlar raser macam kalo balik keje tue raser nak tido sampai pagi 

Tepat pukul 1 stgh malam macam tue. Tiba2 farisha bangun dari tidur mengerang sakit perut. Dah kenapa plak anak aku nie sakit perut sampai tonggeng2. Sapu2 minyak sakit lagi. Sapu lagi sakit jgk dah macam mana pulak nie nak buat tak pernah jadi macam nie. Tak sampai beberapa minit die cakap nak membuang, alin dengan pantas yer angkat terus bawak pegi toilet. Ohhh... rupernyer die sakit perut nak membuang, tahan2lar tue sebab die malas nak bangun dari tido. Huish.. buat mama panik jerk jerk anak aku nie. Ok dah setel semua. Terus Farisha tido dengan nyenyak yer. Terkebil2 mata alin plak tak bole tido.

Bukak2 hp jerk nampak papa wish besday n suruh cari hadiah satu umah. Tapi sebab alin dah tido n tak balas2 sms terus die bagi tau kat mana. Hahahahah. Rupernyer kat meja komputer belakang kotak astro. Herm strategik sungguh memang tak jumperlar macamtue. Sll letak bawah batal jerk. Senanglar cari. Herm kalo tak cakap memang sampai ke sudah tak jumpernyer... Pastue disebabkan tak bole tido terus jerk cari hadiah tue jeng... jeng... wah besh yer sekotak hadiah n card besday yang sangat chomei ngan sweet.. Seronoknyer dapat present... ekekekek...

hahahha... bini dah tido...

Kad n hadiah ke-29..

Terima kasih sayang sebab susah2 jerk belikan hadiah. Farisha pon dah pandai wish besday mama. Dia tahu sebab BB sitter Farisha bagi hadiah kat Alin. Hahaha sweet jerk. Die cakap happy besday mama. Mama nak kek aper? Kek barbies ker kek bear2. heheheh. Mama nak kek bear2. Ok nati Farisha beli ek... Sweet jerk.. Dah besar anak mama....

BB Sitter Farisha Bagi hadiah tudung. Thank You Mama Yan...


p/s: Errrrkkk nak dekat 30 tahun aper yang dicita2 citakan belum sepenuhnyer tercapai. Ok berusaha2 Alin. Semoga tercapai aper yang dirancang walaupun kene merangkak sekalipun. Wakakakaka...


6 comments:

  1. eppy belated birthday dik, semoga diberikan kesihatan yg baik n dpermudahkan masa bersalin nnti ek...

    alahai romantiknyer cik abg tu, bg hadiah siap sorok2 kan lg... cantik jam tu...
    farisha pun dh besar, pandai wish kt mama dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. happy belated birthday sis....moga dipermudahkan segala urusan n diberkati....cntik jam....

    ReplyDelete
  3. tq kak dana ngan eika... amin...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini...Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...