Followers

Monday, 10 October 2011

Hari Ke-2 Duta Village Beach Resort, Pantai Balok

Hari ke-2 Di Duta Village Beach Resort... Farisha bangun2 jerk terus cari swimming suit nak mandi kolam.... ish2 budak nie.... Biasalarkan budak2 suker ngan kolam2 nie... Main airkan seronok....


mama nak mandi kolam

  Farisha dah sedia nak mandi kolam

Tgk tangga takut jatuh dahlar pelampung besar dari tuan!

Kolam kat tepi coffee house tue jerk. Aper lagi farisha langsung tak nak makan. Terus nak mandi kolam... Amo makan nak kolam, nak kolam...


Dapat jgk farisha mandi kolam!

Sukerlar tue aunty layan2 die

Next program , BBQ tuk nanti petang. Jom kiter beli ikan n seafoooooooooodddddddddd...

Alin n Mak sibuk pilih apa yang nak dibeli

cik alim n cik odah sibuk pilih ikan 

dayah dah sibuk nak menjuallar pulak

Muhammad suker dapat pegang penghalau lalat tue!

Dah abes2 jerk beli ikan cari jaring nak bakar terus balik resort. Bukan tak nak guna resort punyer sbb mahal sangat aderker sewa rm150 baik beli ikan dapat makan kan! Lepas mari kiter enjoy bakar membakar tepi pantai seronok sampai kene ujan....

Mula2 idupkan arang. Huh memcabar sungguh sebab angin kuat sangat. Maklumlar tepi pantaikan!

Ok api dah idup. Masing sibuk tgk org main papan luncur!

Huh terer yer org tue!

Alin n Farisha n Atuk Posing Dulu

Pemandangan

Santai sambil tgu ikan bakar!

Bakar2 ikan

Jaga2 jangan hangus


Ikan dah siap bakar transfer ke dalam bekas

budak2 termasuk cekgu budak main pasir putih!

farisha kusyuk main pasir

Alamak dah nak mula ujan kat ujung tue langit dah hitam

Lepas langit semua hitam kami terus berkemas2 pergi ke chalet tak dapat nak makan ikan bakar sambil menikmati laut yang terbentang luas! Yang paling kesian yang lelaki tgu kerang sampai siap bakar. Maser tue mmg ujan lebat sangat2. Siap diorang kepung kerang2 tue biar tak basah n terbakar dengan sedap nyer. Ops.... diorang cakap sedap kerang nie sbb ader perisa masin2 peluh.... Hehehhehe... Yeah maser tuk makan!

Makan time! Beranda chalet...


Yang nie yang kat sebelah dalam chalet! Ramai Tak?

Sedap! kawan2 nak tak?

Lepas abes makan tue terus naik bilik hotel mandi, patue terus tido penat sangat berenang2, siang2 ikan n bakar ikan. Huh best sungguh! Ok tgu hari ke-3 iaitu hari terakhir kami disitu!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...