Followers

Thursday, 16 February 2012

DEmaM K-Pop !!!!!!



Hari ini bersamaan hari Jumaat, sambutan Chinese New Year kat dewan tempat keje. Best jgk tahun nie aktivitinyer. Kalo tidak tarian cina n budak kecik menari sama jerk tiap2 tahun, borink plak. Tapi tahun nie siap ader K-Pop tue.  Ekekekkeke. Demam Korea betuilar diorang nie... Hehehehheheh...Pembukaan Tarian singa memang tidak ketinggalanlar. Tapi naper tak kluar mamat2 hensom dari korea. Kalo tidak dapat cuci mata yang berhabuk nie. Opssss. Hehehehheheh... Jom layan pict masa celebration:


Upacara pembukaan Tarian Singa

Menari K-POp (Demam K-poP terus). Opss terbeliak terus pekerja2 office.

Tarian Tradisional Korea



Tarian tradisional korea (Pusing)

* sambut chinese new year tapi jemput korea....

5 comments:

  1. yelaa... bg kumpulan gula2 jer.. bg la boyz.. baru semangat skit nak buat keje.. huhu.. motivasi!!!

    ReplyDelete
  2. hehe.... kalu girls generation ka, 2pm ka... super juniaor mesti lagi best kan?

    ReplyDelete
  3. ye la baru nak tanya, apa motif ada tarian korea? sbb sambut gong xi fa chai kan...

    ReplyDelete
  4. Steven cakap, tarikh Chinese New Year tahun ni dekat dgn tarikh National Korean Day (hari raya diaorg jugak lah. So, diaorang combine dengan staff Korean Desk untuk buat celebration. Plus MIDA Seoul sponsor Korean apple yg sedap tu...

    ReplyDelete
  5. momma AA: Huhuhuhu asyik gula2 jerk....

    mama irfan: a'ahkan kalo gurl generation mesti lagik best

    wahida: soalan itu dijawab oleh inayus

    inayus: ok baru sayer faham! A'ah apple yang besar...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...