Followers

Sunday, 19 February 2012

Farisha Menikmati Tutti Fruity...


Semalam jalan2 di Mines. Huh dah lama sungguh tak pegi. Mines tue memang tempat Alin lepak2, cari kasut, cari beg, cari rantai, gelang silver dan cari handphone dan tengok wayang zaman single mingle dulu. Huhuhuhu... Yerlar zaman muda mudikan. 

 Sambil jenjalan terjumpa plak Tutti Fruity booth yang diorang war war sedap tue. Hehehehhe. Ok habis2 jerk timbang n bayar, Farisha duduk terus makan. Tgk muka cam sedap jerk. Tutti Fruity nie rasernyer macam yogurt (masam2). Yum...yum.yum...

Nielar Tutti Fruity tue RM12.75. Perisa Rasberry topping smarties. Muka Farisha teruja jerk.

Langsung tak nak tgk camera. Kusyuk sungguh...

*Ok Farisha nanti mama belanja makan tutti fruity lagik ek. Nak letak topping banyak2 plak...

2 comments:

  1. akak pun lum jejak ke situ lg dik... sedangkan ada dkt je ngn umah... huhuhi

    lenkali farisha letak topping banyak2 ye... takpe mama byr hheheh

    ReplyDelete
  2. kak dana: alin pon tak pernah jgk! Tapi trylar kan. Tak try tak tahu. Siap suruh budak tue tarukkan lagik. Hehehhehe. Next tyme bole makan lagi. Tapi Kalo org tak suker masam mungkin tak gemar tutti fruity nie....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...