Followers

Monday, 27 February 2012

Jom Jalan2 Cari Makan....

Hye salam isnin pembuka minggu yang baru, mgg nie takderlar shopping sangat, duet pon ala2 kadar jerk kan. Nak tgu gaji SBPA tak muncul2 tibe. Wink.wink....  Sabtu aritue Just settlekan kredit kad, bayar duet umah sewa n bayar duet kereta. First sekali kenalar settlekan hutangkan. Huhuhuhuhu.

Kami relak2 dulu kat rumah sabtu siang  tue, yerlar cik husband pon baru balik dari keje malam kan? Petang tue baru kami pegi jenjalan cari makan. Mula2 takder idea nak makan mana. Pusing2 wangsa maju n sri rampai. Tiba di Sri Rampai tue terjumperlar Char KoewTeow Pak Ku. Alin pon ajak en husben try manerlar tau sedap ker tidak kalo tak try kan? Kedai nie memang blah tepi kaki lima n dekat simpang jerk.

Char KoewTeow kat Pak Ku oklar ada rasa, udang ada 3 ekor dan sedikit kerang kerangan. Yang paling penting telur dicuci yer. Hehehheheh... Kalo nak try mehlar datang Sri Rampai nie. Jom kiter layan dulu pictnyer dengan budak si gedik nie.

 Sign Board kedai Char KoewTeow Pak Ku

Farisha posing2 dulu sebelum dapat makanan

Tak baik tau Farisha menum air sejuk


Nielar Char KoewTeaw Yer Nampak sedap tak?

Dari tadi sibuk sedut jerk air sejuk...



3 comments:

  1. cedapnyer.. dah lama x mkn Char KoewTeow.. harus ajak en.husben i pegi ni.. nmpk cedap jer tu.. tp jauh la pulak i nak ke sana..

    ReplyDelete
  2. seronok nyer farisha tu yek... heheheh
    mcm best je... lama tak lyn char kew tiaw nih

    ReplyDelete
  3. lama tak makan CKT... sebab tak jumpa lagi CKT idaman kalbu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...