Followers

Sunday, 15 January 2012

Jenjalan Port Dickson, Pantai Cahaya

Dah lama dah kami pergi Port Dickson nie, masa krismas aritue tapi tak sempat nak publish. (Eleh tak sempat ker takder mood). Lebey kuranglar ler!. Aritue sebab dah borink sangat kami pon plan pegi jenjalan PD. Sajer bawak Farisha jenjalan mandi laut.... Kami pergi tue masa krismas huishhh memang ramailar masa tue. Semua tempat piknik penuh. Kami pon kedepan lagi. Ish jemlar pulak. Nak pegi Teluk Kemang nieh. Kami patah balik n bawak kereta slow2 jumpalar pantai cahaya berdekatan dengan Kelab Diraja..... Kami usha2 port herm ada jgk port yang ok akhirnyer....

Nielar port yang ok bawah pokok kelapa. Laut nun jauh di sana...


Sesampai jerk Farisha main air kat tepi2 dulu ngan Papa


Posing2 dulu dengan 2 org mak su Farisha


Dengan Mama plak! Farisha sibuk main pasir pantai.


Kepenatan lepas mandi laut . Naik pantai sebab panas sangat relax2 ngan makan2 dulu dah lapar nie. Hehehhehe.


Mak Ngah n Mak Su 2 Farisha


Herm jerk bangun tido terus ligat main pasir.


Seronok sangatlar tue


Dah macam model tepi pantailar pulak. Abes satu badan penuh pasir.


Dah puas Farisha main2 pasir. Kami pon berkemas n salin baju sebab hari dah petang! Mana taknyer tak beraper jam kami berkubang. Yang paling best Alinlar tumpang pelampung Farisha yang ada payung tue. Kurang sikit sunburn yer... Heheheheh..


Bubye Pantai Cahaya next tyme kami terjah lagik!

2 comments:

  1. seronok nyer kamu berpiknik2 dik... seronok farisha main pasir yek... lawo pelampung dia tu... meh acik nk pinjam

    ReplyDelete
  2. kak dana: best jgk berpiknik dah lama tak buat aktiviti tue. herm memang seronok betul die main pasir. Yerlar kalo tak takder peluang main pasirkan. nak pinjam mehlar sini, pelampung nie best tak kene panas....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...