Followers

Monday, 16 January 2012

No More Pampers!!!!




Nielar pampers yang Farisha pakai selama 2 tahun lebey nie. Skrg tidak lagi "Katakan Tidak Pada Pampers". Hehehehehhe. Farisha dah tak payah pakai pampers, die dah pandai buang air sendiri, Suka sangat Mama. Mula2 mama sajer2 jer nak try. Sat gi tak sampai seminggu dah ok dah. Tapi sebelum tue puaslar mengelap yang terbabas. Huh hangin jgklar. Akhirnyer Alhamdullilah usaha Alin berjaya dengan bantuan BBS. Bolelar ada adik! Hehehheheh.

Alin pon aderlar belikan Froggy Potty tuk Farisha melatih buang hajat kat toilet. Seronok sangat Farisha dapat potty die... Farisha cakap chomei atak, atak... (katak)


Herm baru jerk dapat (selamat tak guna lagi kalo tak gelinyer) ader ker die buat potty tue macam motor siap pakai helmet lagi. Ish budak nie macam2 imaginasinyer... Biasalar budak baru nak belajar macam2 kan... Jom layan gambar farisha dengan froggy potty  nyer... Heheheh..


Herm dah jadi motor dah potty yer


  
Dah macam apa dah anak aku nieh



Dah nak buat apa pulak tue!


p/s: ok Farisha dah boleh jadi kakak!

5 comments:

  1. hehe..comeikan farisha..xsabo biler lak turn zameer nak pandai buang air kecil n besar tanpa pampers..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Cik mai: kejap lagik zameer pandailar tue. U trylar, mula2 memang kena sabar akhirnyer ok jerk. Bukan apa kesian Farisha pakai pampers terkuap jerk...

    ReplyDelete
  3. hehehehhe alahai, good girl farisha...
    mmg tomei potty katak itu... hehehhe
    nk merempit mmg kene gune halmet... hehehe

    ReplyDelete
  4. norhidana: kak farisha memang suka betul katak die tue. atuk die baru bagi. tue yang nak pakai jerk helmet tue. Heheheh

    ReplyDelete
  5. erm... arianna ni pun ntah bila la nak say no to pampers.. erm... dia ikut mood dia jer.. sabau jer la.. tp hari ni better than yesterday laa... momma kena lebih bersabar.. huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...