Followers

Tuesday, 31 January 2012

Jenjalan PutrajaYa

Cerita Nie dah lama dah cuma tersadai jerk dekat draft nie sebab tak bawak cabel nak masukkan gambar. Kalo cerita tak masuk gambar tak best pulakkan. Huhuhuhuu.... Cuti Raya Cina aritue memang tak pergi mana just balik kampung n jenjalan putrajaya jerk. Sambil singgah masjid Putrajaya untuk sembahyang maghrib. 



Tiba jerk di masjid kami pon bergerak untuk masuk ke masjid. Pastue kami di tahan macam orang bersalah. Sebab memakai baju tidak cukup untuk menutup aurat. Opsss malunyer sebab pakai seluar jeans kot. Alin siap melatah lagi bukan sengaja ok. Alamak kene pakai ker? Bukan apa terkejut sebab secara tiba2 kene tahan. macam tak pakai seurat benang pulak (opsss terlebey sudah). Mungkin itu tugas diorang... Pastue kami pon terus ke tempat jubah dan terus memakai jubah n terus pergi tempat wuduk. Abes jerk amik wuduk alin pon apa lagi posinglar dengan jubah yang diberikan . Jom kiter tgk!

Ok tak kengkawan...

Selepas sembahyang kami pon bergambar di dalam masjid putrajaya tue... Aper lagi...




Lepas menunaikan fardu maghrib kami pon bergerak keluar. Play tyme untuk Farisha, Mama siap angkut moto pink lagi tuk Farisha legar kat dataran putrajaya tue. huhuhuhu. Tengah Farisha naik motor jerk. Wakakakka. ada orang naik moto sama dengan Farisha tapi kaler merah. Farisha riuh cakap mama sama, mama sama... (moto die sama dengan budak tue)

 Posing dengan makcik2 nyer

Amboi seronok nampak!

Mama!

Wah, anak gadis aku nie siap berdiri naik moto. Nak buat show ker?

Abes jerk satu round kami pon balik. Sebelum tue beli burger sedap (daging burger chelup black paper) dulu untuk santapan baru balik rumah!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...