Followers

Sunday, 15 January 2012

Papa Jual Motor , Farisha Dapat Hadiah






Papa dah jual moto kesayangannyer. Sebab dah tak larat nak jaga manja sangat katanyer. Herm dah lepas gian kot. Yerlar dulu2 die memang teringin sangat nak pakai moto tue. Moto nie kami beli betul2 lepas kawen n moto idup dengan kami lebey kurang 3 tahun 8 Bulan. Hehehehh dah pregnant pon alin naik jugak moto nie tau! hehehhehe konon puan rempit lar. Wakakakak...

Yang paling untung Farishalar papa jual moto farisha dapat Mainan baru. Bestnyer dulu mama kecik2 pon tak dapat naik nie. Dah rezeki Farishakan.

Malam tahun baru semua org sibuk pegi dataran or KLCC kami sibuk melayan anak di kedai mainan cekgu Hafiz di Damansara Damai. Hadiah bole ikut pilihan Farisha. Bestnyer. Alahai... Mari tgk apa yang farisha pilih!


Kereta Hijau BMW



Scooter yang chomei nie ker?



Motor pink nie ker?

Kereta merah nie ker?

Mari kita tgk apa yang Farisha pilih!



Farisha pilih moto besar n PINK jgk. Papa puaslar pujuk nak belikan kereta. Yang mama plak suruh Farisha pilih scooter. Tapi farisha yang sentiasa demam PINK memang motor pinklar yang die pilih. Farisha cakap nak motor besar pink nak motor besar pink. Herm nak sama ngan motor papalar tue. Ish budak nie... Heheheheh...
(Macam mak bapak yang lebey yerlar masa kecik2 tak dapat pon naik kan).



4 comments:

  1. wow.. bestnyer farisha dpt hadiah laa... nak belikan utk arianna jugak tp x de tmpt nak main..

    ReplyDelete
  2. heheheh tular kalo beli arianna beli nak main kat mana pulak. Takperlar arianna kan ader basikal. Bole main lumba ngan Farisha!

    ReplyDelete
  3. haha.. x aci la.. farisha nak broom2.. arianna naik "unta".. mesti dia kalah nyer.. hehe.. x per.. nti i bwk arianna dtg umah u.. leh test power moto farisha yg cute tuh.. hehee...

    ReplyDelete
  4. wakakakak. Mehlar datang rumah. Farisha pon macam takder mood jerk nak main sebab takder kawan nak berebut main....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...